jakie dzwieki wydaja z siebie szczegolnie koleś z evo X ... a w tej imprezce niebieskiej miałem wrazenie ze pod koniec troche gumy siadały po troche latał po tym torze
ale mnie na smiechy bierze jak ten colcik miesza na koncu na ostatnim fimiku
normalnie szatan, ze jeszcze nikt takiego w Pl nie zrobil a moze jakis sie ukrywa gdzies
była ostatnio dobra baza do budowy na allegro 1.6T http://moto.allegro.pl/it..._sprzedany.html a jedna sztuke juz ogldałem na żywo z zamiarem kupna ale niestety stan blach był tragiczny bede dalej polował moze kiedys mi sie uda.
ale mnie na smiechy bierze jak ten colcik miesza na koncu na ostatnim fimiku
normalnie szatan, ze jeszcze nikt takiego w Pl nie zrobil a moze jakis sie ukrywa gdzies
Ja już coś wiem o coltach. Są to niewinne owieczki, które kochają silniki od evo oczywiście dopasowane rocznikowo. Bywa i tak, że poduszki zostają na swoim miejscu i nie trzeba praktycznie nic przerabiać, to jak do Nissana 200SX zamontować silnik od Skyline`a. Colty CA0 92-95 kochają np silniki od evo I-III a że wychodziły!! wersje 4x4 (tych coltów) to nawet za wiele w zawieszeniu nie trzeba grzebać!!
Gdzie moc nawet ta seryjna silnika 4g63T w puszcze 900kg? Panowie tylko progi poszerzać na kapcie bo takie żyletki pocięłyby nam drogi wzdłuż.
Aha jest w PL colt ponad 300kucy!
Ostatnio zmieniony przez Kuba_4wd 2009-10-06, 20:44, w całości zmieniany 1 raz