carlos, zrozum jedna rzecz... chodzi o miejsce montazu czujnika temp oleju te czujniki przewaznie sa zunifikowane... nie jest to rzecz dedykowana do eclipsea, hondy, czy tez innego evo... sa to zegary(bo o nich mowa) uniwersalne!! ehhh..
carlos czytales Ty w ogole temat od poczatku ?
_________________ " I'll put a spell on you . . . "
EcuMaster, Tuning, Elektronika, Serwis - > www.ProjectXs.pl
Mam mozliwosc kupic czujnik temp. oleju (czujnik wkrecany wraz z zegarem). Tyle ze jest on dla 4g63 a ja mam 4g64 i chce sie dowiedziec czy da sie go zamontowac u mnie.
carlos, cos tego pokroju ?? http://allegro.pl/item880...do_silnika.html
jesli tak to o kant dupy tego typu czujnik skoro nie bedziesz mial w srodku tylko wkrecony gdzies w silnik .
GOLDI narasywal ladnie jak powinna wygladac przejsciuwka do czujnika i napisal ze musi byc tak wkrecony zeby byl w przeplywie oleju i to widac na jego rysunku .
Jesli chcesz sie w cos takie bowic to kup cos takiego i wyprodukuj sobie redukcje zeby go wkrecic
a jesli podpiac czujnik w miejsce kolo filtra oleju.sa tam dwie sruby imbusy.nie sprawdzalem czy sa to otwory przelotowe ale wskazania powinny byc w miare dokldne..